Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Disclaimer

Versie: woensdag 5 april 2023

Huisartsenposten Zaanstreek Waterland heeft het recht om op elk moment de inhoud van de website aan te passen zonder daarover een mededeling te doen.

Beperkte aansprakelijkheid

We doen onze best om de inhoud van de website actueel te houden. Ondanks deze zorg kan het voorkomen dat de inhoud onvolledig of onjuist is.

De aangeboden downloads en andere materialen op de website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Specifiek voor prijzen op de website geldt een voorbehoud van programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen.

Voor de op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kunnen wij nooit aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij de Huisartsenposten Zaanstreek Waterland.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van ons. Neem hiervoor contact met ons op via info@huisartsenposten.nl.

Als deze disclaimer wijzigt, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer op deze pagina.