Waterland

De Huisartsenpost Waterland is er voor huisartsenzorg  tijdens de avond, in de nacht, in het weekeinde en op feestdagen.

Uw eigen huisarts werkt in zijn praktijk op werkdagen vanaf 08:00 uur tot 17:00 uur. Als u buiten deze tijden met spoed hulp van een huisarts nodig heeft, dan belt u de Huisartsenpost.
Met spoed betekent, dat de hulp van de huisarts niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag van uw eigen huisarts. In verband met de gehanteerde werkwijze, kunt u buiten kantoortijden niet zonder afspraak terecht op de Huisartsenpost.
 

 

Bel dus eerst! Ga niet zonder afspraak op eigen initiatief naar de spoedpost.

 
Sinds eind april 2005 is in Waterland de Huisartsenpost samen gegaan met de afdeling Eerste Hulp van het Waterlandziekenhuis.  Dat betekent dat er 1 loket en 1 telefoonnummer is voor alle vormen van spoedeisende hulp. Vooralsnog betreft de samenwerking alleen nog buiten kantoortijden. Uw huisarts heeft overdag zijn eigen praktijk waar u terecht kunt.
 
Voor een route beschrijving naar de Huisartsenpost, een plattegrond van de omgeving en het beleid rondom het parkeren op het ziekenhuisterrein, klik hier.
 
Voor een overzicht van de deelnemende artsen klik hier
 
 
Huisartsenpost Waterland

Bezoekadres:
Waterlandlaan 250
1441 RN Purmerend

Openingstijden:
op werkdagen van 17.00 – 8.00 uur
op zater-, zon- en feestdagen 24 uur bereikbaar